Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα. Εξαιτίας της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος, διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βοηθώντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η διέγερση αυτή συντελεί σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, βοηθά τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα antiaging treatments Στην περίπτωση του skin boosters, το υαλουρονικό οξύ δεν έχει τη λειτουργία να δημιουργεί όγκο αλλά να ενυδατώνει, να γεμίζει και να θρέφει βαθιά το δέρμα για να εξουδετερώσει τις επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος.

Τα Skin Boosters ως βάση περιέχουν υαλουρονικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση αλλά  με διαφορετικούς βαθμούς διασταύρωσης. Έτσι δεν διαλύονται άμεσα στο δέρμα όπως τα συνήθη μείγματα που είχαμε μέχρι τώρα στην μεσοθεραπεία, αλλά μέσα σε διάστημα πολλών ημερών ή και εβδομάδων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή μεν αλλά σταθερή ενυδάτωση και την διέγερση κυτταρικών αναπλαστικών μηχανισμών. Μια θεραπεία που βασίζεται σε skin boosters πληροί πολλές ενδείξεις και επιτρέπει την επίτευξη αποτελεσμάτων σε όλους τους τύπους δέρματος, είτε είναι περισσότερο ή λιγότερο ώριμοι.

H εφαρμογή είναι απλή και σύντομη. Τα Skin Boosters εφαρμόζονται όπως ακριβώς και η κλασική μεσοθεραπεία. Μικροσταγόνες υλικού εγχύονται σε όλο το λαιμό και ντεκολτέ και δρουν για μήνες, εξασφαλίζοντας την ενυδάτωση και την θρέψη του δέρματος εκ των έσω. Το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο, η ελαστικότητα του έχει αυξηθεί κατακόρυφα, η λάμψη του είναι αξιοζήλευτη και είναι εντελώς ανώδυνη.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.