Κρατώντας το δέρμα ενυδατωμένο είναι το πιο σημαντικό μέρος της φροντίδας του δέρματος σας μετά από το να διατηρείτε το δέρμα καθαρό. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Αν το δέρμα σας είναι τραχύ, στεγνό και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράσουμε άμεσα για την ενυδάτωση του, ώστε να του χαρίσουμε την απαραίτητη υγρασία. Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι τα άτομα με λιπαρό δέρμα δεν χρειάζονται την ενυδάτωση προσώπου. Άτομα  με λιπαρό δέρμα μπορεί να έχουν ακόμη αφυδατωμένο δέρμα – και είναι πιθανό να αναπτύξουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας. Εξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος.

Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην προς θεραπεία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα ψύχεται μέσω της κεφαλής του μηχανήματος. Εφαρμόζεται ένας ειδικός ορός σε όλο το πρόσωπο ο οποίος μέσω  του ιονισμού( ειδικό μηχάνημα ) βοηθά τις ενυδατικές ουσίες να διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με αποτέλεσμα ένα σωστά ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.