Οι ευρυαγγείες είναι μικρές φλέβες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία των σκελών, συνήθως στους μηρούς, στις κνήμες αλλά και στο πρόσωπο.

To laser αγγειόλυσης εξαφανίζει μικρότερου εύρους αγγεία. Χρησιμοποιείται και στο πρόσωπο και έχει άριστα αποτελέσματα.

Προηγείται αγγειολογική εξέταση και εκτίμηση από τον εξειδικευμένο ιατρό, για πιθανή ύπαρξη φλεβικής ανεπάρκειας, ώστε η θεραπεία να εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, και να διασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Η θεραπευτική προσέγγιση περιλαμβάνει την εφαρμογή Laser αγγειόλυσης (με τα ειδικά-κατά περίπτωση- συστήματα Laser KTP 532nm – Nd:YAG 1064nm – IPL 590nm) σε διαδοχικές συνεδρίες. Είτε συνδυάζοντας τη χρήση αγγειολυτικών ουσιών (ενέσεις σκληροθεραπείας για αγγεία μεγαλύτερης διαμέτρου), μαζί με την εφαρμογή των Laser, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το είδος και την έκταση.

Με την εφαρμογή της μεθόδου της Laser αγγειόλυσης είναι ορατή η σταδιακή εξασθένιση ευρυαγγειών μετά από κάθε θεραπεία. Η εφαρμογή των σύγχρονων δερματολογικών Laser σαν μονοθεραπεία ή με τη συνδυαστική μέθοδο της σκληροθεραπείας, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, χωρίς σημάδια, ουλές ή άλλες παρενέργειες.

Όσον αφορά τα αιμαγγειώματα στόχος της οποιασδήποτε θεραπείας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη των παθολογικών αγγείων μόνο, αφήνοντας άθικτο το φυσιολογικό δέρμα που τα περιβάλλει, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία ουλών ή άλλων αλλοιώσεων στην περιοχή θεραπείας του αιμαγγειώματος. Με τη χρήση παλμικών Laser Χρωστικής (Pulsed dye Laser) η υψηλή αποτελεσματικότητα και εξαιρετική ασφάλεια της μεθόδου οφείλεται στο ότι διενεργείται επιλεκτική εξάλειψη των διευρυμένων αγγείων, ενώ παραμένει άθικτο το φυσιολογικό δέρμα (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.