Η νέα τεχνολογία fractional CO2 LASER, αποσκοπεί στο να επιτύχει τα οφέλη ενός επεμβατικού LASER χωρίς το μεγάλο χρόνο αποθεραπείας, που αυτό συνεπάγεται. Το fractional CO2 LASER κατάφερε να λύσει τα προβλήματα της μακράς περιόδου αποθεραπείας του παλιού LASER CO2, διατηρώντας τα πλεονεκτήματά του στη βελτίωση του δέρματος.

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποσκοπεί στο να βελτιώσει την υφή του προσώπου, δηλαδή το θαμπό δέρμα, τους διατεταμένους πόρους, τις ουλές, τα σημάδια, τις ρυτίδες και γενικότερα την ανώμαλη επιφάνεια. Επίσης, βελτιώνει τις πανάδες-χλόασμα και δημιουργεί μια ικανοποιητικού βαθμού βελτίωση της χαλάρωσης προκαλώντας ρίκνωση στο κολλαγόνο του δέρματος. Επειδή η θεραπεία με το συγκεκριμένο τύπο LASER  έχει γρήγορη επούλωση, το κάνει κατάλληλο και για πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι ο λαιμός, ο θώρακας, τα χέρια και πολλές άλλες.

Η φιλοσοφία της διαδικασίας βασίζεται στο ότι αντί να επιδράσουμε σε όλη την επιδερμίδα επεμβαίνουμε σε πολύ μικρά σημεία, βαθειά μέσα στο δέρμα, με τρόπο που να δημιουργούμε “μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες”. Το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ανάμεσα στις μικροθερμικές αυτές ζώνες υπάρχει υγιής επιδερμίδα, η οποία έρχεται πολύ γρήγορα να καλύψει τις μικροσκοπικές αυτές περιοχές, στις οποίες έχουμε επέμβει μικροσκοπικά με το fractional LASER. μειώνοντας έτσι κατά πολύ το χρόνο αποθεραπείας. Η θεραπεία γίνεται με χρήση μόνο αναισθητικής κρέμας.

Συνήθως, υπάρχει ερυθρότητα για μία έως τρεις ημέρες, η οποία μπορεί να καλυφθεί με make up. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, αλλά η μέγιστη βελτίωση συνήθως παρατηρείται σε δύο-τρεις μήνες, μετά από τέσσερις-έξι συνεδρίες, μια φορά το μήνα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του fractional CO2 LASER, είναι ότι μπορεί να συνδυάσει την αποτελεσματικότητα ενός επεμβατικού LASER με το βασικό πλεονέκτημα των μη επεμβατικών LASER, που είναι η άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.