Αποτελεσματική και μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ανώδυνα, γρήγορα, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες. Η δέσμη του Laser καταστρέφει την τρίχα μαζί με το θύλακα, χωρίς να επηρεάζει τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας. Στόχος της δέσμης είναι το τμήμα της τρίχας που βρίσκεται έξω από το δέρμα, το οποίο απορροφά την ενέργεια του Laser μετατρέποντας την σε θερμότητα που μεταφέρεται στον θύλακα και έτσι καταστρέφεται η τρίχα μαζί με το θύλακα.

Η χρήση του Laser είναι ανώδυνη, καθώς ταυτόχρονα με την κάθε βολή του Laser γίνεται εφαρμογή ψύξης του δέρματος. Το δέρμα μετά τη θεραπεία παρουσιάζει ήπιο τοπικό ερεθισμό που υποχωρεί σε λίγες ώρες. Συνήθως απαιτούνται πέντε-οχτώ συνεδρίες για περιοχές του σώματος και έξι-δέκα συνεδρίες για περιοχές του προσώπου (ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος) κάθε έναν-δύο μήνες (οι τρίχες πρέπει να βρίσκονται κατά την αναγεννή φάση δηλαδή κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας).

Το αισθητικό πρόβλημα της εντοπισμένης έντονης τριχοφυΐας είναι η κύρια αιτία που οδηγεί στη ριζική αποτρίχωση με Laser, αλλά και πολλές άλλες παθολογικές δερματικές παθήσεις όπως θυλακίτις, κύστες, ιδρωταδενίτις, συρίγγια, που οφείλονται στη διείσδυση του σκληρού άκρου της εκφυόμενης τρίχας μέσα στο δέρμα.

Τα συστήματα Laser τελευταίας τεχνολογίας, (διαθέτουμε τρία διαφορετικά συστήματα Laser αποτρίχωσης: Diode Apex 800 Iridex USA, Alex 755 Cynosure USA, ND:YAG 1064 Cynosure USA), μας επιτρέπουν θεραπείες σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και το καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.