Η εξάλειψη των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια εύκολη και ανώδυνη λύση με ταχύτατα αποτελέσματα. Τα μάτια μας και η περιοχή γύρω από αυτά, είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο και το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Είναι ωστόσο και το πιο ευαίσθητο, καθώς το δέρμα της περιοχής αυτής είναι λεπτότερο, είναι και το πρώτο σημείο όπου η κούραση, ή ο χρόνος, κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η κατακράτηση υγρών και η κακή κυκλοφορία του αίματος δημιουργούν οιδήματα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και έτσι κάνουν την εμφάνισή τους οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης και οι μαύροι κύκλοι με αποτέλεσμα την ταλαιπωρημένη όψη του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ, χάρη στον λεπτό υδρόφιλο χαρακτήρα του, καταφέρνει να ενυδατώσει αποτελεσματικά την περιοχή των ματιών, να επαναφέρει τη νεανική και ξεκούραστη όψη και να αποκαταστήσει τη ζωντάνια στο βλέμμα.

To Booster με σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιείται  για έντονη αντιγήρανση, σύσφιξη και ενυδάτωση. Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και αυξάνει εντυπωσιακά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και καταπολεμά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, καταπολεμά έντονες ρυτίδες γήρανσης και έκφρασης, διώχνει τη θαμπάδα και συσφίγγει το δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ, χάρη στον λεπτό υδρόφιλο χαρακτήρα του, καταφέρνει να ενυδατώσει αποτελεσματικά την περιοχή των ματιών, να επαναφέρει τη νεανική και ξεκούραστη όψη και να αποκαταστήσει τη ζωντάνια στο βλέμμα.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.