Απόλυτα συμβατό υλικό με τον οργανισμό

Κυκλοφορεί στο εμπόριο με τη μορφή γέλης (gel), παρασκευάζεται συνθετικά και όχι από την επεξεργασία ζωικών προϊόντων. Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του δέρματος που φυσιολογικά υπάρχει σε όλους μας, αλλά η παρουσία του μειώνεται με την πάροδο των ετών.

Το υλικό αυτό ενίεται αμέσως κάτω από το δέρμα με λεπτότατες βελόνες και η όλη διαδικασία δεν πονά σχεδόν καθόλου (με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας). Δεν απαιτούνται τεστ ευαισθησίας, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί αρκετούς μήνες (έξι έως εννέα). Πρόκειται για υλικά, τα οποία ενίονται εντός του δέρματος με σκοπό να βελτιώσουν τις λεπτές ή τις βαθιές ρυτίδες, τις ρινοπαρειακές αύλακες, τα ζυγωματικά (μήλα), τον όγκο των χειλιών, τις ατροφίες ή την εμφάνιση των ουλών. Στα χείλη επεμβαίνουμε  είτε για να διορθώσουμε το σχήμα είτε για να αποκτήσουμε τον χαμένο όγκο, έτσι ώστε να δείχνουν απόλυτα φυσικά. Χρησιμοποιείται επίσης στο περίγραμμα του άνω χείλους για να σηκώσει το άνω χείλος και παράλληλα να βοηθήσει στην βελτίωση των ενοχλητικών κάθετων ρυτίδων που εμφανίζεται σε εκείνη την περιοχή. Ακόμη μπορεί να τοποθετηθεί και κάτω από τις γωνίες του στόματος ώστε να διορθώσει την πτώση της γωνίας. Το αποτέλεσμα είναι μία απαλότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου μέσα σε λίγο χρόνο με μεγάλη ασφάλεια.

Το αποτέλεσμα είναι μία απαλότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου μέσα σε λίγο χρόνο με μεγάλη ασφάλεια.

Η θεραπεία στοχεύει στην εξαφάνιση των ρυτίδων της επιφάνειας του δέρματος, γεμίζοντας την πτύχωση κάτω από αυτές. Εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα και η εφαρμογή της γίνεται εύκολα μέσα σε 30 λεπτά. Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον γιατρό τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε μετά από κάθε εμφύτευση, όπως επίσης να καθορίσετε σε ποιες περιοχές του προσώπου σας μπορεί να εφαρμοστεί. Ανάλογα με την ηλικία, τη γενική κατάσταση του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων, θα καθοριστεί από το γιατρό σας, το πρωτόκολλο της θεραπείας, που αφορά στις προσωπικές σας ανάγκες.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.