Τα νήματα είναι ράμματα 100% βίο-απορροφήσιμα, χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων, μέσα στο δέρμα, έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος.

Παράλληλα, με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας, παράγεται κολλαγόνο, το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας από 12-15 μήνες.

Τα πλεονεκτήματα του είναι ο σύντομος χρόνος θεραπείας (20’-30’), η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, η συνεχής βελτίωση αποτελέσματος έως και 3 μήνες και ο ελάχιστος πόνος. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, επομένως είναι απόλυτα ανώδυνη για τον ασθενή.

Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν μακροχρόνιες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη απορροφήσιμων νημάτων. Επίσης το γεγονός ότι απορροφούνται και δεν αφήνουν τίποτα άλλο εκτός από κολλαγόνο στην περιοχή σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν όσο συχνά θέλουμε. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει  ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος κατευθυνόμενης κολλαγονογέννεσης με σαφή αποτελέσματα lift. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική που μπορεί να χαρίσει ανόρθωση των ιστών σε μια μόλις συνεδρία.

Κατά την εφαρμογή των νημάτων πιθανόν να δημιουργηθούν μικρές μελανιές οι οποίες αντιμετωπίζονται με ψύξη (χρήση πάγου). Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται ένα ήπιο οίδημα το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Οι περιοχές που εφαρμόζονται είναι η έσω επιφάνεια του βραχίονα, η εσωτερική επιφάνεια των μηρών, οι γλουτοί, τα γόνατα και η κοιλιά.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.