To ecopeel είναι μια μέθοδος μικροδερμοαπόξεσης χωρίς χημικά, πόνο, ερεθισμούς ή τραύματα και φυσικά χωρίς παραμονή στο σπίτι.

Το δέρμα απολεπίζεται φυσικά κάθε 15-20 μέρες, η αποβολή των νεκρών κυττάρων επιτρέπει την ανάδειξη νέων κυττάρων και υγιούς επιδερμίδας όμως η ηλικία, το περιβάλλον, η διατροφή, τα καλλυντικά, το στρες μειώνουν τη φυσική απολέπιση, τη γέννηση νέων κυττάρων, την αιμάτωση των βαθύτερων στοιβάδων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τη διαπνοή του δέρματος. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την ξηρή, θαμπή και κουρασμένη εμφάνιση του δέρματος

Το ecopeel αποκαθιστά τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Συνιστάται για την αναζωογόνηση του θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος βοηθώντας στον βαθύ καθαρισμό δέρματος  κάνοντας ένα άμεσο ήπιο Peeling. Είναι κατάλληλο για την εξάλειψη ουλών ακμής, δυσχρωμιών (κηλίδων),  λεπτών ρυτίδων, τη βελτίωση ατροφικών ουλών, τη μείωση ραβδώσεων και της λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Ακολουθεί μια πρωτοποριακή, φυσική, ανώτερου επιπέδου θεραπεία, πέρα από κάθε προηγούμενη παρεμφερή συσκευή ή μέθοδο. Σε κάθε σημείο εφαρμόζει ταυτοχρόνως πολλές δράσεις

  • Δερμοαπόξεση-αποκόλληση νεκρών κυττάρων
  • Αναρρόφηση, υπεραιμία
  • Αύξηση της θερμοκρασίας για παραγωγή κολλαγόνου
  • Ταχύτατες τοπικές μικροκρούσεις
  • Μείωση πάχους κερατίνης στοιβάδας
  • Απαλότητα της επιδερμίδας
  • Υπεραιμία ιστών (μικροκυκλοφορία)
  • Είναι πρωτοποριακή και απόλυτα φυσική
  • Αποκαθιστά και αναπλάθει τις εσωτερικές φυσιολογικές λειτουργίες και δομές του δέρματος σε βάθος (όχι μόνον την επιδερμίδα εξωτερικά) για ουσιαστική βελτίωση από μέσα προς τα έξω.

Είναι ανώδυνη, ευχάριστη μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα, μικρής διάρκειας συνεδρίες, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα με σεβασμό στην επιδερμίδα είναι μια συνολική λύση για υγιή επιδερμίδα, η οποία είναι, νιώθει και δείχνει υγιής σε βάθος.

Το ecopeel αναβαθμίζεται και συνεχίζει να προσφέρει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα ανάπλασης προσώπου και σώματος συνδυάζοντας νέα σειρά διαμαντένιων κεφαλών κοπής Laser. Η μέθοδος πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου μηχανήματος, που στην άκρη του έχει ένα κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι, στον οποίο έχουν συγκολληθεί βιομηχανοποιημένα διαμάντια, ώστε να δημιουργείται επιφάνεια απόξεσης. Ο κύλινδρος αυτός περιστρέφεται με ταχύτητα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, συρρικνώνει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και καθαρή. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας, σφριγηλής και ελαστικής επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως ακόμη και μετά από μία μόνο συνεδρία παρατηρείς την λάμψη στο πρόσωπο σου

Με τη συσκευή αυτή, οι περιοχές γύρω από τα μάτια και το στόμα προσεγγίζονται ευκολότερα, ενώ τα νεκρά κύτταρα αναρροφώνται χωρίς να προκληθούν ερεθισμοί στο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να καθοριστεί η ένταση της συσκευής, έτσι ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς πόνο και ερεθισμό.

Το DIAMOND peel είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία κατάλληλη για όσους αναζητούν μια ανανέωση και φρεσκάδα στο πρόσωπο τους.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.