Τα μάτια αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και κύρια χαρακτηριστικά του ανθρώπινου προσώπου. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο εκφραστική και ταυτόχρονα η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Η κούραση, η ηλικία αλλά και ορισμένες συνήθειες αφήνουν αμέσως τα σημάδια τους αφού το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό. Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και σακούλες φαίνονται πιο έντονα, σε πολλά άτομα από τη νεαρή ακόμα ηλικία.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων γύρω από τα μάτια. Εφαρμόζονται μικρονυγμοί εκχύοντας συστατικά όπως βιταμίνες με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και τέλος αμινοξέα που βοηθούν στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. H έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.

Εφαρμόζεται με την τεχνική των μικροενέσεων “micro- injections” ή “multi-pricking” στις πάσχουσες περιοχές χρησιμοποιώντας μικροβελόνες μεγέθους 4mm (τόσο μικρές σαν τις τρίχες από τις βλεφαρίδες) και αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία αντιγήρανσης για την εξομάλυνση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και λάμψη.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.