Όλο και περισσότεροι άνθρωποι και των 2 φύλων αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απώλεια των τριχών του κεφαλιού. Τα πλούσια και δυνατά μαλλιά είναι πάντα σύμβολο καλής υγείας και ομορφιάς.

Η Μεσοθεραπεία μαλλιών είναι μια μη χειρουργική μέθοδος που εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής. Στόχος της είναι η αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών, η πυκνότητα τους και η ελαχιστοποίηση της τριχόπτωσης.

Με τη βοήθεια της τεχνικής που χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία ενίεται στο τριχωτό της κεφαλής ένα ειδικό κοκτέιλ ουσιών και βιταμινών που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Εφαρμόζεται με την τεχνική των μικροενέσεων “micro- injections” ή “multi- pricking” χρησιμοποιώντας μικροβελόνες  μεγέθους 4mm (τόσο μικρές σαν τις τρίχες από τις βλεφαρίδες). Η καλύτερη κυκλοφορία επιτρέπει στους θύλακες των τριχών να θρέφονται καλύτερα, γεγονός που ευνοεί την αναδημιουργία τριχών. Με την πάροδο του χρόνου τα συστατικά της μεσοθεραπείας εξουδετερώνουν την ορμόνη DHT (υπεύθυνη για την τριχόπτωση) και επιτρέπουν στην τρίχα να αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Θα χρειαστούν περίπου 5 συνεδρίες μέσα σε ένα εξάμηνο για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας (φυσικά ο αριθμός αυτός ποικίλει ανάλογα με το κάθε άτομο και το μέγεθος του προβλήματος).

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.