Πρόκειται για μια αποτελεσματική και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης τοπικού λίπους, με την οποία επιτυγχάνεται η μείωση του λιπώδους ιστού. Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους και υπόσχεται την εξάλειψη του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Είναι η ιδανική μέθοδος ώστε να απελευθερωθείτε από το τοπικό λίπος που υπάρχει συσσωρευμένο σε σημείο του σώματος και δεν καταπολεμάται ούτε με την υγιεινή διατροφή αλλά ούτε και με την εντατική γυμναστική.

Τοποθετούνται κεφαλές που δημιουργούν υπό πίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή κατεβάζοντας την θερμοκρασία έως τους -10 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων παθαίνει μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα να είναι  ανενεργά ως λιποαποθήκες. Τα κατεστραμμένα πλέον λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από φυσικές διαδικασίες αποβολής άχρηστων ουσιών του ανθρώπινου οργανισμού.

Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, είναι απολύτως ασφαλής, σε συνθήκες που επηρεάζουν μόνο το λίπος και όχι άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα, δεν υπάρχουν παρενέργειες εκτός από την εμφάνιση κοκκινίλας στην περιοχή που υποχωρεί στις επόμενες 2 ώρες. Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται μία φορά ανά 1 έως 2 μήνες, και χρειάζονται από 2-4 εφαρμογές. Εφαρμόζεται στις εξής περιοχές: άνω και κάτω κοιλία, μηροί, βραχίονες και στην περιφέρεια.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.