Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια από τις πιο βασικές θεραπείες και είναι απαραίτητος για την υγιή όψη της επιδερμίδας.

Με το βαθύ δερματολογικό καθαρισμό απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, εξασφαλίζεται η απόφραξη των πόρων του δέρματος, ενώ καταπολεμά την λιπαρότητα και τη γυαλάδα. Σκοπό έχει την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα. Ο βαθύς καθαρισμός δεν επηρεάζει την διάμετρο των πόρων, λειτουργεί βοηθητικά ιδιαίτερα τους εφήβους που παρουσιάζουν ακμή σε συνδυασμό με την φαρμακευτική αγωγή από τον δερματολόγο.

Και ένα υγιές δέρμα χωρίς ακμή έχει ανάγκη από καθαρισμό προσώπου κάθε τέσσερις έως έξι μήνες για να παραμείνει λαμπερό και λείο. Επιβάλλεται μετά το καλοκαίρι όπου το δέρμα έχει ταλαιπωρηθεί από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία αλλά και κάποιες αντιηλιακές κρέμες επιβαρύνουν την κατάσταση. Ετσι το δέρμα αφυδατώνεται και τόσο τα σπυράκια όσο και τα μαύρα στίγματα κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους.

Ο καθαρισμός μπορεί να συνδυαστεί με μικροδερμοαπόξεση , laser ανάπλασης ή ακμής ή ενυδάτωση σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.