Με την πάροδο των ετών, το δέρμα μας παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Ιδιαίτερα στο δέρμα γύρω από τα μάτια δημιουργείται χαλάρωση και ρυτίδες που κάνουν το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, προσθέτοντας χρόνια στο πρόσωπο.

Η μέθοδος αυτή δημιουργεί κλασματικούς τραυματισμούς στο δέρμα με την τεχνολογία Plasma Light. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία ανεξάρτητα από την περιοχή της εφαρμογής( άνω ή κάτω βλέφαρα). Η θεραπεία με τη μέθοδο Plasma είναι αυτή η οποία δίνει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που διαρκεί 1-2 χρόνια.

Η θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο 10-15 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 1-4 και εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ασθενή. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που δεν επιθυμούν το χειρουργείο και η καθημερινότητα τους δεν τους επιτρέπει να παραμείνουν στο σπίτι παραπάνω από 3-5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής μπορεί να ανοιγοκλείσει τα βλέφαρα. Έτσι ο γιατρός έχει τη δυνατότητα να επιτύχει ένα απόλυτα ελεγχόμενο και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ασυμμετρίες και αλλοίωση του βλέμματος. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος που δεν εγκυμονεί κινδύνους για τους οφθαλμούς, ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη καθώς γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας καθώς έχει αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας προβληματίζει,
σε σχέση με το δέρμα σας και την εμφάνιση αυτού.